fbpx

Blue Webinar

Tavoita yleisösi​

Tavoita yleisösi reaaliajassa. Blue Webinar on premium-luokan webinaaripalvelu, jonka avulla voit tehdä live-lähetyksiä Facebookiin, Youtubeen, Vimeoon tai omaan oppimisympäristöösi. 

Palvelun avulla voit ulkoistaa livestriimien teknisen toteutuksen 100 %:sti ja siirtää live-tuotantosi miellyttäviin studio-olosuhteisiin. Lähetykset ovat huippulaadukkaita ja voit osana lähetyksiä näyttää mainoksia, tallennettuja videoita ja ottaa lähetyksiisi etävieraita. 

Tarjoamme käyttöösi huippulaadukkaat mikrofonit, robottikamerat, miksaamme äänen tasaisen vahvaksi ja hoidamme lähetyksen hallinnan puolestasi. Sinun täytyy vain valmistella sisältö ja saapua studiollemme hieman ennen lähetystä. 

Voit tehdä live-lähetyksiä molemmista studiomme huoneista: podcast-huoneesta ja webinaarihuoneesta. Webinaarihuone soveltuu Powerpoint-esitysten tekoon ja podcast-huone keskusteluihin ja väittelyihin.

Tee webinaarisi studioympäristössä

Tee yksityinen webinaari

Tee live-lähetys yrityksesi Facebook-sivuille

Tee live-lähetys omaan oppimisympäristöösi

Myy lippuja live-lähetykseesi

Ulkoista webinaariesi ja live-lähetystesi tekninen tuotanto 100 %:sti

Tee kaikille avoin webinaari

Tee maksullinen webinaari

Tee live-lähetys yrityksesi Youtube-sivuille

Ulkoista webinaariesi rekisteröityminen

Myy lippuja live-lähetykseesi omalla myyntisivullasi

Esimerkkejä Blue Webinar -lähetyksistä

Holmala Facebook Live

Tamperelainen rock-yhtye Holmala teki Blue Screen Studiolla Facebook-live keikan. Keikka striimattiin Holmalan Facebook-sivuille. Tähän mennessä keikkaa on katsottu 4800 kertaa.

Youtube Live -lähetykset

Kuukausittain yli 100 000 lukijaa tavoittava lifestyle-media Tyyliniekka toteuttaa viikoittaiset Youtube Live -lähetyksensä Blue Screen Studiolla. Live-lähetyksissä esitellään alan uutuuksia ja käydään läpi ajankohtaisia asioita. Tyyliniekan live-lähetyksiä seuraavat kelloalan ammattilaiset ympäri maailmaa.

Vimeon live-lähetykset

Tampere Flute Fest toteutti kaksipäiväisen huilufestivaalin Blue Screen Studiolla. Osana lähetystä nähtiin musiikkiesityksiä, keskusteluita ja Zoom-haastatteluita. Tapahtuman juonnot tehtiin Blue Screen Studiolla. Tapahtumaa seurattiin ympäri maailmaa muun muassa Etelä-Koreassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Et tarvitse aikaisempaa osaamista live-lähetysten tekemisestä. Hoidamme lähetysten teknisen toteutuksen puolestasi: tarjoamme käyttöösi huippulaadukkaan tekniikan valoineen, mikrofoneineen ja robottikameroineen. Kuvaamme ja lähetämme lähetyksen puolestasi omalle some-kanavallesi. Voit siis keskittyä sisältöön ja ulkoistaa teknisen toteutuksen meille. 

Tampereen studiomme on suunniteltu ja rakennettu tätä käyttötarkoitusta varten. Studiotilat ovat modernit, viihtyisät ja ennen kaikkea akustiikaltaan live- ja videotuotantoon soveltuvat. Studiohuoneiden ääneneristys ja akustointi takaa huippulaadukkaan äänenlaadun ja ympäristön, jossa voit tehdä pidempiäkin tapahtumia. Tilat ovat ilmastoidut ja aulatilamme tarjoaa myös mahdollisuuden seurata käynnissä olevia lähetyksiä, kun odottelet omaa vuoroasi. 

Lähetykset toteutetaan aina Full HD -laadulla, mikäli käytettävä alusta (esim. Youtube) tämän mahdollistaa. Full HD -laadun myötä lähetyksiä voi seurata esimerkiksi auditoriossa isolta näytöltä. Voit siis aina taata katsojillesi hyvän kuvanlaadun.

Teemme tarvittaessa lähetyksistäsi tallenteen, jonka toimitamme sinulle jälkimarkkinointia tai esimerkiksi oppimisympäristöä varten.  Voit siis hyödyntää lähetystäsi myös jälkikäteen. Tallenne tehdään Full HD -laadulla. HUOM: Tallenne on lisäpalvelu, jonka tekemisestä laskutamme erikseen toteutuneiden työtuntien mukaisesti. Editoinnin tuntihinta on 100 € / h (alv. 0 %). 

Kyllä. Voit ostaa meiltä lisäpalveluna apua etätapahtumasi suunnitteluun ja toteutukseen. Usein autamme muun muassa tapahtuman juoksutuksen suunnittelussa ja hoidamme puhujille cateringin paikan päälle. 

Paras tapa valmistautua live-lähetykseen on valmistella oma sisältösi huolella. Ainoana erona perinteiseen “fyysiseen” tapahtumaan on, että yleisösi ei ole paikan päällä. Tyhjässä huoneessa esiintymistä kannattaa harjoitella muutaman kerran. Yleisön sijaan katsot kameraan, mikä saattaa aluksi tuntua erikoiselta. Siihen kuitenkin tottuu noin kymmenessä minuutissa ja sen jälkeen oma “flow” löytyy. Voit myös etukäteen käydä tutustumassa tiloihimme, jotta tiedät, mitä tuleman pitää. Live-lähetystä ei kuitenkaan kannata stressata liikaa etukäteen, sillä kaikki asiakkaamme lähtevät studioltammme kotiin hyvillä mielin yllätyttyään siitä, kuinka helppoa se lopulta oli. Perusperiaatteena on, että kunhan sisältö on kunnossa, ei lähetyksen tekeminen lopulta paljoa eroa perinteisestä “fyysisestä” tapahtumasta. Annamme tarkat ohjeet ennen lähetystä ja varmistamme, että tiedät, mitä tuleman pitää.

Vieritä ylös